Personal shopping afspraak maken? Klik hier

TD Leather

Bokina Black Embossed

Toont alle 6 resultaten

Eerlijk geproduceerde, stijlvolle en comfortabele schoenen. TD Leather is ontstaan tijdens een reis in Ethiopië. Wat nu is uitgegroeid tot een schoenenmerk van Amsterdamse stijlinvloeden met Ethiopisch handwerk voor een eerlijke prijs.

TD Leather een merk met een indrukwekkend verhaal. Waar de Nederlandse oprichters tijdens een reis een prachtige paar boots tegenkwamen in de plaatselijke kapperszaak van Ethiopië. De vraag die zij stelden: ‘’Waar heb jij ze vandaan?’’. Waarin ze mee werden genomen naar de fabriek waar ze werden gemaakt en geïnspireerd raakten door het vakmanschap. Zo kwamen zij op het idee om hun eigen draai te geven aan lederen schoenen uit Ethiopië.

De collectie bestaat uit minimalistische, duurzame en unisex schoenen voor iedereen. De stoere leren boots zijn te combineren met elke outfit en horen thuis in ieders garderobe. De missie van dit merk is om lokale gemeenschappen van Afrika te helpen en een contributie te leveren aan de levensduur van duurzame mode. Geloof in duurzame mode met deze schoenen aan je voeten.

6