fbpx

Soaked in Luxury

Soaked aurone shirt

Resultaat 1–24 van de 53 resultaten wordt getoond

Stijlvol en vrouwelijk met een instant gevoel van luxe. Aan elke detail is gedacht in de collecties van het Deense modelabel. In tegenstelling tot het minimalistische karakter van andere Scandinavische merken zijn de collecties van Soaked in Luxury opvallend en uitgesproken.

Soaked in Luxury gaat om het individu, jezelf zijn, en dat bereiken door je eigen persoonlijke stijl te creëren. Dankzij de uitgebreide collecties zou jij van top tot teen in dit merk gekleed kunnen gaan. Van hemdje onder je blouse tot je warme dikke winterjas. Uiteraard heeft Soaked in Luxury een divers aanbod aan rokken en jurken voor een vrouwelijke look.

Om de luxueuze uitstraling te creëren waar het merk naar streeft, is de kleding gemaakt van hoogwaardig materiaal en elegante stoffen zoals satijn en fluweel. Zorgvuldig gekozen voor details als kant en ruches voor de stijlvolle uitstraling. Het Deense merk denkt ook aan basics, onmisbaar in ieders gaderobe. In de collectie vind je coltruitjes, sweaters en T-shirts in neutrale kleuren. Dit merk straalt de luxe uit waar vrouwen zo naar verlangen.

53