Personal shopping afspraak maken? Klik hier

Blogpost


Had jij ook een zonnige bestemming geboekt voor de vakantie? Maar toch besloten om in ons eigen landje te blijven. Wij hebben voor al jouw vakantieactiviteiten een outfit samengesteld. Van stranddag, terrasje pakken tot aan een heerlijke zomerse avond. Laat je inspireren en vier je eigen staycation!   

Stranddag

Wanneer de zon schijnt is het strand de ideale plek om een echt vakantiegevoel te creëren. Ga voor comfortabel en stijlvol met de short van Y.A.S. Makkelijk te combineren met de tops van Soaked in Luxury (verkrijgbaar in meerdere kleuren).

Top € 26,95, short  € 44,95

Terrasje pakken

Lekker een dag niks hoeven en de tijd vergeten op het terras. De spijkerrok van Nümph is comfortabel door de soepele stof. Combineer met de blouse van Y.A.S. voor een casual look.

Blouse 59,95, Rok 44,95

Bootje varen

Dromend van varen over strakblauwe wateren in Frankrijk of Italië. In Nederland hebben wij ook vele mooie plekken om een boottocht te maken. Ontdek nieuwe plekken in dit heerlijke, luchtige jurkje (verkrijgbaar in meerdere prints).

Jurk 59,95

Uit eten

Lang tafelen en genieten van heerlijke gerechten. Maak een roadtrip langs verschillende restaurants en proef elke keer van een andere keuken. In de stijlvolle jurk van Soaked in Luxury ben jij klaar voor je avondje uit.

Jurk 69,95

Zomeravond

Een gezellig avondje met vrienden op de planning staan? Gelukkig mogen we weer meer samen doen en samen genieten van een zomerse avond. De outfit van Moss Copenhagen is geschikt voor zowel een koudere als warme zomeravond. Shop het jack nu met 40% korting!

Jack 59,95, broek 69,95

2